خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





کیک سیب

     

    مواد لازم:

    1پیمانه آرد
    2 /1 پیمانه شکر
    2 /1 پیمانه شیر
    2 تخم مرغ
    75 گرم کره
    1 ق م بیکینگ پودر
    نوک ق چ وانیل
    1 ق م دارچین
    1 سیب بزرگ
    1 ق س کشمش
    1 ق س گردوی
    خرد شده
    روغن مایع

    طرز تهیه:

    1.سیب را خلالی یا چهارگوش ریز کنید و در تابه باکمی کره تفت دهید؛ به همین ترتیب کشمش ها و گردو را هم اضافه کنید و تفت دهید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن مایع چرب کنید.

    2.کره را در دمای اتاق نرم کرده، در یک ظرف مناسب شکر را به آن بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید شده و پف کند. تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. همچنین وانیل و بیکینگ پودرو دارچین را افزوده و آن قدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. دراین مرحله شیر را بیفزایید و بعد از آن آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

    3.مواد آماده شده (سیب، کشمش و گردو) را در قالب بریزید و بعد مایه کیک را افزوده و توسط پشت قاشق آن را صاف کنید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 50-45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت،بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید و اجازه دهید در همان فر سرد شود. وقتی کاملا سرد شد، کاغذ ها را از آن جدا کرده و سرو کنید.

     


    این مطلب تا کنون 10 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : دهید ,کاملا ,بزنید ,قالب ,مواد ,اضافه کنید ,
    کیک سیب

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده