خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





ته چین دو طبقه

     

    مواد لازم

     

    اندازه

    برنج

    1کیلوگرم

    گوشت مرغ

    1کیلوگرم

    زرده تخم مرغ

    4عدد

    روغن مایع

    1پیمانه

    ماست چکیده

    2 پیمانه

    زرشک

    100گرم

    پیاز

    1عدد

    زعفران ساییده شده

    1قاشق مرباخوری

    نمک،فلفل وزردچوبه

    مقداری

     

    طرز تهيه

     

     

     

    برنج را چند ساعت قبل خیس میکنیم...گوشت را با پیاز و کمی نمک و فلفل میگذاریم که بپزد...

    برنج رو میگذاریم تا جوش بیاد کمی زنده تر از سایر وقتها برمیداریم چون با مواد ترکیب میشود خمیر نشود...برنج را نصف

    میکنیم به نصفش روغن مایع و زرده و ماست و زعفران وکمی نمک وفلفل را اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط  میکنیم...

    نصف دیگر را سفید نگه میداریم...بعد قالب مورد نظر رو میگذاریم تا رو حرارت داغ شود بعد از داغ شدن خوب چربش میکنیم

    لایه اول  برنج زعفرانی را ته قالب میریزیم به ضخامت سه سانت بعد مرغ را روی برنج میچینیم رو آن زرشک شسته شده را

    میریزیم....و روی آن برنج سفید را میریزیم...دورتادور را برنج زعفرانی میچینیم و میگذاریم دم بکشد وخوب طلایی شود...با

    با ماست چکیده و شوید تزیین میکنیم....نوش جان


    این مطلب تا کنون 11 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : برنج ,میکنیم ,میگذاریم ,میریزیم ,ماست ,برنج زعفرانی ,ماست چکیده ,روغن مایع ,
    ته چین دو طبقه

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده